Filter overzicht

Willemijn en Niels aan de start bij Sylvesterloop

09 januari 2015
in Soest. De 2de wedstrijd van de nationale Lottocrosscircuit.

De eerste wedstrijd was de Warandeloop in Tilburg, en de laatste 2 wedstrijden zijn op 18 januari in Kerkrade (tevens NK Cross) en op 1 Februari de Mastboss cross in Breda. Niels en Willemijn nemen naast het regio 13 crosscircuit ook deel aan dit landelijke circuit, waar ze zich ruim voor de middenmoot handhaven.

De Sylvestercross in Soest staat bekend om zijn zwaarte, start en finish zijn in het zware en losse duinzand, en lopen ook nog eens omhoog.
Niels had op het laatst nog een sterk eindschot en werd uiteindelijk 22e van de 67 gestarte atleten bij de jongens junioren D. Ook Willemijn liep een goede wedstrijd, zij werd 32e van de 71 gestarte meiden.

De volgende wedstrijd staat gepland op 18 januari in Kerkrade, ook daarbij zullen Niels en Willemijn aan de start staan om hun plaatsen in het klassement te verdedigen en wellicht te verbeteren.

door opgevroren zand en achtergebleven stukken ijs en sneeuw was het een zwaar parcours. Meer >

Luka, Willemijn en Niels stonden aan de start bij deze zware cross. Meer >

Deze spelen gelden als officieuze Nederlandse Kampioenschappen voor de C-junioren. Meer >