Nieuws

Jeugd van Taxandria scoren goed in Regio 13 Klassement Crosscircuit

Afgelopen weken werd er (bijna) elke zondag door een aantal Taxandrianen fanatiek gestreden om een mooie plaats in het regio 13 Crosscircuit.

Het regio 13 Crosscircuit organiseert in de periode van oktober t/m februari maar liefst elf crossen, waaronder de twee nationale crossen: de Warandeloop en de Mastboscross.

Nadat begin februari de laatste cross bij Atledo in Dongen was gelopen, kon de eindstand van het klassement worden bepaald en werd er op 14 februari een prijsuitreiking georganiseerd bij Spiridon in Rijen.

Dit jaar mochten er maar liefst drie pupillen en een senior van Taxandria plaats nemen op het podium. Zo werd Brent Carlier gedeelde eerste in de categorie Jongens Pupillen C, werd Teun Schoenmakers regio kampioen in de categorie Jongens Pupillen B en werd Jasmijn van den Oetelaar gedeelde tweede in de categorie Meisjes Pupillen B.

In de categorie Vrouwen onder 35 verdiende Hester Lingsma ten slotte een mooie tweede plaats.

Naast deze podiumplaatsen waren er ook nog mooie plaatsen in het klassement voor Sascha Kokx, Zarah Versluis, Ise Roozen, Jill Hess, Iselle Versluis en Gijs Schoenmakers.
Een resultaat waar we als kleine vereniging erg trots op mogen zijn!